Let’s smooth that smoothie

 

Не си ти когато си гладен? Само, че и аз не съм. Ставаме двама. А ако случайно и ти там, малък срамежливко – ти, който гледаш плахо и се чудиш дали да продължиш да четеш, ако и ти му точиш зъби на това толкова апетитно изглеждащо смути, въобще не му мисли. Давай смело!

..Запознахме се в една необикновена съботна утрин. Признавам си малко закъснях. Ще си призная още нещо – ако знаех, че карам нещо толкова неустоимо да ме чака, никога нямаше да си позволя лукса да стана в 12 и щях да си навия поне 5 аларми за отскок. Беше като любов от пръв поглед. Приближих се бавно към него. Прехвъчаха първите искри. Беше толкова истинско. В този момент очите ми виждаха само него, нищо друго освен него.. Пеперудите в стомаха ми затанцуваха радостно… Но в този миг се случи нещо неочаквано. Един толкова познат глас ми каза:

-“И сега какво? Само ще се гледате ли? Хайде, награбвай го!”

-“Но кой, аз ли ?”

-“Ако не ти, аз ще го направя!”

Страхът от загубата на нещо толкова прекрасно ме накара да действам на мига. Въобще не му мислих. Награбих го веднага. За смутито говоря. Ти да не си помисли нещо друго?

Стани 10 минуто по-рано от обикновено и си уговори същата незабравима среща като моята. Количеството на необходимите продукти зависи от това, колко дълга би искал да бъде продължителността й.

За моята бяха необходими:

  • Половин кофичка кисело мляко
  • Горски плодове (по избор)
  • 1 банан
  • 2 супени лъжици мед

За останалото вече ще се погрижи блендера, а може и Стела. Само, че да се разберем от сега. Моята Стела не я давам на никого! #Reserved. Към вече получената смес добавяш малко гранола/мюсли, червени боровинки, нарязан банан и ВОАЛА!

Приятна среща. И на теб сламежливко. Благодаря ти, че прочете историята ми докрай. ~Queen A.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s