Sushi, wine and..

Hi, loves!

And welcome again.

Суши, вино и добър приятел – така си представям перфектният завършек на деня. Безспорно едно от най-приятните неща след дълъг ден, изпълнен с рутинни задължения е времето, споделено с добра компания, гарнирано с вкусна храна и подсладено с хубаво вино.

С този пост слагам същинското начало на категорията #LIFESTYLE, в която ще ви показвам някои от моите най-любими места за хапване и пийване – ей така, за да ни стане малко по-сладко на душата. Предполагам, че всеки един от вас има свои любими такива, на които трудно изневерява или пък просто доверието към “масата” е сведено до минимум по ред причини – качество на храната, ниво на обслужване, обстановка и тн. Личният ми опит показва, че трудно бих се доверила на ресторант, за който не съм прочела предварително поне 10 оценки и не съм видяла поне още толкова снимки. Със сигурност колкото и добра реклама да има той, една негативна или съответно положителна оценка от клиент, би променило коренно играта. Тук идва и моята роля. Ще споделям своите мнения и препоръки, а вече за вас ще остане задачата да прецените дали да ми се доверите или не.

Японска  кухня, добро вино, усмихнато обслужване и приятна обстановка са само част от плюсовете на днешното ми предложение, а именно – Umami – Japanese Food & Garden. За никого не е тайна, че вежливото посрещане, последвано с добро обслужване е първата крачка към това да се влюбиш в дадено място и да пожелаеш да се върнеш отново. А храната със сигурност е условие номер едно. И тук им пиша 10/10. Нещото, което допълва цялостната картина – това е приятната обстановка. Ресторантът съдържа отворена и затворена част. Като отворената представлява прекрасна градина, която е идеален #spot през топлите месеци. За съжаление октомврийските дни не се оказаха най-подходящи, за да й се насладя както подобава, но пък и затворената част не е за отхвърляне.

Till next time,
with love,
Queen A. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s