Aspire To Inspire представя INSPIRE BEAUTY CENTER – вдъхновението е онова, което ни свързва

 Aspire To Inspire разказва за едно специално място, носещо в същността и името си вълшебството на думичката вдъхновение, която всъщност ни обедини- представям ви INSPIRE BEAUTY CENTER, най-новото бижу в света на красотата, намиращо се в центъра на вдъхновяващо красива София.

Страхотният екип на “Inspire Beauty Center”

На 20.10.2017г. бе официалното откриване на най-новия салон за красота, работещ в сферата на козметичните услуги, който предлага богато разнообразие от процедури с доказано качествена  медицинска козметика. Едно място, което безкомпромисно изпълнява ролята на верен съветник в борбата с проблемната кожа на съвременната и модерна жена, както и в тази на тийнейджърите.

Определено изобилието от козметични центрове на пазара обърква обикновения човек в избора му, поради тази причина реших да дам светлина на онези, които все още се не са попаднали на точното място и при точните специалисти. Екипът на INSPIRE BEAUTY CENTER се състои от сертифицирани и  висококвалифицирани специалисти с богат опит и “в крак” с най-актуалните тенденции. Нещото, което мигновено прави впечатление е топлото посрещане и индивидуалния подход и грижа към всеки клиент. Може би точно това е и причината за моето доверие към тях вече цели 3 години.  За всеки верен клиент е истинско щастие да разбере, че усилията на такива специалисти се обединяват, за да се създаде едно вдъхновяващо кътче, в което заедно да се борят за своята обща кауза.

 Здравето и красотата са мисия номер едно за екипа на INSPIRE BEAUTY CENTER, поради тази причина те работят с най-иновативни апарати:

 • PRO FACIAL – аквапилинг със специални многокомпонентни разтвори, които са разработени така, че да ексфолират, почистват в дълбочина и хидратират кожата, което гарантира, че ще остави кожата ви удивително почистена и освежена.
 •  PRO FACIAL DELUXE се състои от всички гореописани стъпки, както и допълнително стимулиране на колаген и еластин с мултиполярна радиочестота, биостимулация и ултразвук.
 • Amia med revive – медицинско изделие-клиничен микронидълинг с минимално инвазивен метод за интензивно подмладяване на кожата чрез индуциране на подкожния колаген. Прецизни микроиглички проникват с честота до 150 убождания в секунда в кожата чрез минимално нараняване на епидермиса. Естествена реакция от убожданията е производството на нов колаген и еластин. Освобождаването на тромбоцити води до начало на активен регенеративен процес чрез стимулирането на отделяне на растежни фактори.
 1. Намалява дълбочината на белега
 2. Намалява стриите
 3. Повлиява бръчки /повърхнстни,средни и дълбоки/
 4. Нормализира структурата на кожата, когато е увредена от ултравиолетовите лъчи, също така и при намален тургор /отпусната и повехнала/
 5. Много кратък период на възстановяване/без социална изолация
 • JetClear – Jetpeel /Jetspray – кислорден пилинг и кислорден спрей. Кислородът е еликсира на живота. Без кислород няма метаболизъм или енергия за произвеждането на нови клетки. Намаляването на кислорода води до нарушаване на тонуса на кожата, бръчки и преждевременно стареене.
 • Диамантеното Микродермабразио може да помогне за стимулиране на производството на колаген, като по този начин помага за подмладяване на кожата. Помага при старчески петна от фотостареене и намалява фините линии, кожата може да стане по-мека и гладка.
 • Елекростимулация на „Шумел М“– Бърза и ефективна пасивна гимнастика за лице. С електростимулация можем да повлияем кожната и подкожна микроструктура, да нормализираме лимфотока, да засилим микроциркулацията на кръвта, а от там да стимулираме регенерирането на клетките и да възстановим еластичността на кожата.Чрез нея ще постигнем тонизиране на мускулите на лицето, и повдигане на овала му, повдигане на двойната брадичка, стягане на шията, стагане и повдигане на околоочния контур, както намаляване на белезите на стареене.

Висококачествената медицинска козметика е неизменна част от всяка козметична процедура, затова специалистите на  INSPIRE BEAUTY CENTER се доверяват на:REJUVI, FORLLE’D, CASMARA, ENERPEEL, PQGE, PRINCESS, SKINTECH, TEOXANE и др.

А сега оставям тук няколко снимки от грандиозното откриване на INSPIRE BEAUTY CENTER, с които да се доближите поне малко до вдъхновяващата атмосфера на това място, за която допринесоха и десетките верни приятели и клиенти на салона. ENJOY!

IMG_8910

Екипът на INSPIRE BEAUTY CENTER:

Асибе Лозева – медицински козметик

Маникюристи и педикюристи:

Кристинна Гатова

Илияна Антова

Дани Михайлова

За контакти:

гр. София,

ул. Хан Аспарух 37

тел: 0896725745

Facebook: Inspire beauty center

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s