TURBULENCE of EMOTIONS

Hi, loves!

Днес е неделя, а това означава, че е време за нов блог пост. Преди няколко дни пуснах анкета в #instagram , свързана с това дали бихте искали да видите малко повече снимки от съвместната ни фотосесия с @martinmomchilov_  , снимана преди няколко месеца и повечето от вас гласуваха с “ДА”. Та, ето я и нея! Трябва да си призная, че подбирайки снимките, които да споделя с вас, през мен премина турбуленция от емоции. Дали заради периода от живота ми, в който беше снимана тя или пък просто заради самата енергия, която носи – кой знае?! Истината е, че символика има!
Сигурна съм, че всеки един от нас е имал конкретен момент в живота си, който е дошъл някак неочаквано, така внезапно, но сякаш толкова желано. Чудиш се защо сега? Защо точно ти? Кой избира кога и как точно да се случи? И защо изобщо се случва? Дали ти сам си го избрал, или някой друг е направил избора вместо теб? Въпросите са много, а отговорите се крият някъде там в пространството на нашата собствена мисъл. Защото онова, което крием и потискаме в мислите си, в крайна сметка се превръща в проекция на реални бъдещи събития. Това е твоята реалност в момента. Реалност, донесла със себе си всички нюанси на розовото. Красиво е, но колко дълго ще продължи? Дали розовите очила ще поемат от черната отрова на бягството. Дали ще устоят на онова, което така ревностно пазиш дори от самия себе си? Дали?
Разбира се…, че не! Не би устояло, защото страхът от тъмнината на неизвестното е по-силен от надеждата за светлина в безкрая на грешното. И така една история за красивото розово начало придобива тъмния облик на истинската реалност, която всъщност се опитваме да оцветим.

Но както казах вече – неделя е! А за мен неделите са като залезите, криещи надеждата на идващото утро. И ако трябва плътно да се придържаме към клишетата на нашето време, то следва да кажа, че след всяка буря изгрява слънце и след всеки залез идва изгрев. Банално, но факт. Истината е, че дори  тези клишета крият повече истинност в значението си от повечето обети за вярност.

Розова неделя и до следващия път!

With love,

Queen A. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s