FIFTY SHADES OF BLUE

Hi, loves!

Както обещах в последния си блог пост днешното ми включване ще бъде от “любимото синьо”. И ако до скоро това обръщение олицетворяваше само и единствено моят любим Бургас, то от днес нататък с голямо удоволствие слагам този етикет и на “MADE IN BLUE” – един наистина нетипичен ресторант, бягащ далеч от помпозността на познатите за всички нас столични заведения за хранене и криещо дълбоко в себе си духът на изкуството.

Като #LIFESTYLE блогър за мен е важно да предоставя на вас – моите читатели, широка гама от възможности за избор, в зависимост от вашите предпочитания, настроения и интереси. Ето защо днес минаваме на една малко по-различна вълна, в чиято същност се крие думичката  #ART.
Днешното ми предложение е за всички онези, които определят себе си като ценители на различното и нетипичното и като цяло на всичко онова, крещящо изкуство.
Напоследък ставаме свитедели на една бързо развиваща се тенденция, а именно #RETRO стилът, който категорично намира своето място в гардеробите, прическите, музиката, а оказва се и в ресторантите ни.
RETRO и ART са ключовите думички днес и изцяло описват същността на MADE IN BLUE. Питате се как ще го познаете сред всички други? Разбира се, че по набиващата се на очи яркосиня фасада. Честно да си призная, влизайки вътре се почувтвах, така сякаш съм отишла на гости на някои мой приятел от детството, донасяйки ми същото чувство за уют и спокойтвие. Всяка една от залите вътре носи своята индивидуалност. По стените има закачени картини, а някъде дори самите стени са превърнати в такива. И ако обстановката е в типично ретро стил, то за кухнята не бих казала същото – MADE IN BLUE предоставя на своите клиенти един съвременен и доста разнообразен избор от ястия.
Ако преоткривате себе си и вашите поредпочитания в описаното по-горе, то тогава MADE IN BLUE е точното място за вас. Aко ли пък не, то никога не е късно да се гмурнете в дълбините на различното.
А сега ви пожелавам топла и уютна вечер и до следващия път, когато ще отриете нещо ново в категорията “A’S THOUGHTS“!

With love,
Queen A.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s