endoSPHÉRES THERAPY – 2 номера по-малък размер само след 12 процедури

В трескавата подготовка за предстоящото лято, ASPIRE TO INSPIRE реши да се допита до професионалисти в козметичната сфера, които да ни посъветват как успешно да се преборим с портокаловата кожа, за да стъпваме с увереност и усмивка по морския пясък тази година. За пореден път моят избор се спря на професионалистите от INSPIRE BEAUTY CENTER, а тяхното предложение за всички нас е – endoSPHÉRES терапията. Какво представлява апаратът endoSPHÉRES, и защо според медицинския козметик от INSPIRE BEAUTY CENTER Асибе Лозева това е най-добрата й инвестиция до този момент, ще разберете сега!

Ще разкажете ли малко повече на мен и моите читатели за магическото действие на endoSPHÉRE терапията?

– “Ендосферната терапия е най-новата неинвазивна и безспорно революционна апаратура с приложение в естетичната, спортната и рехабилитационната медицина” – споделя Асибе Лозева.

– “Методът на Ендосферната терапия е уникален. Чрез компресивната микровибрация, иновативният апарат гарантира изключителна ефикасност, той представлява нова ера в третирането и лечението на целулит, мускулни крампи, спортни травми и др. Благодарение на своите 55 въртящи се силиконови сфери, които са разположени в цилиндричен накрайник, терапията с Ендосфера премахва болката, осъществява лимфен дренаж, стимулира кръвообръщението, има моделиряащ и тонизиращ ефект” – обяснява медицинският козметик.

– “Процедурата с Ендосфера е чисто физическо третиране, което перфектно се вписва в стила и начина на живот на клиентите” – допълва още тя.

Защо избрахте Ендосферна терапия за вашият салон?

– “Избрах Ендосферата за моят козметичен салон, ръководейки се от нейната абсолютна безопасност и видимите резултати, които се задържат във времето. За разлика от много други апаратни процедури за оформяне на тялото, при Ендосферата противопоказанията са сведени до минимум – бременност, онкологични и някои кожни заболявания, а резултатите са наистина видими и трайни. Още след първата процедура усещането за лекота в тялото е осезаемо, а още по-хубавото е, че разликата се вижда и визуално. Това, което установих при работата си с Ендосферата, е че това е най- естественият и безболезнен апарат. След като като потърсих личното мнение на клиентите ми, върху които го приложих ще изложа следните наблюдения:

  • Изключително добре действа върху изхвърлянето на задържаната вода в организма, както и на токсините!
  • За разлика от останалите методи, при които има въздействие на радиочестотни вълни, ултразвук и др. Ендосферата не натоварва черния дроб или ставите им!
  • Лимфодренажът, който се извършва с апарата, им помага да пречистят тялото и най-важното намалява видимо техния целулит!
  • Освен това споделят, че апарата им действа като гимнастика и масажира мускулатурата!
  • Опасенията на моите клиентки бяха в броя на процедурите, защото при останалите апарати има лимит, който задължително трябва да се спазва! Всички те са щастливи от факта, че при този апарат няма лимит и могат продължително време да се поддържат по този начин!
  • Другото, което ме впечатли е, че след първата направена процедура има видим ефект. По-стегната кожа, по-прибрани бричове, по-тонизирани мускули.
    Терапията с Ендосферата премахва болката в гърба и краката при повечето ми клиенти, стимулира кръвообращението им и има подчертано тонизиращ ефект! Благодарение на стимулиращото мускулите действие, апаратът заздравява основните мускулни групи и подобрява усвояването на кислород и хранителни вещества” – споделя още специалистът.

Специалистите от INSPIRE BEAUTY CENTER препоръчват още и висококачествените козметични продукти за домашна грижа LipoAction 5, които представляват 10 концентрирани серума и крем, специално разработени за технологията компресивна микровибрация и осигуряват постигането на по-бързи и дълготрайни резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания.

Постигат се много добри резултати при жени, които работят по цял ден седнали на стол – обездвижени, както и при такива, които задържат вода и течности в определени зони, също така и при жени в менoпауза.

Мъжете също предпочитат терапията с Ендосфера, тъй като благодарение на дълбокия масаж се релаксират и тонизират мускулите. Ендосферната терапия е приложима и за намаляване на коремната обиколка и паласките при мъжете, видимият ефект от процедурата ги стимулира да спазват подходящ хранителен режим и да спортуват, което гарантира отлични резултати в дългосрочен план.

Комбинирането на терапията с Ендосфера с пречистването на организма, правилното хранене и добрата двигателна активност са гаранция за успех и добро здраве!


За мен като #beauty блогър е от изключително значение съдържанието и съветите, които споделям със своите читатели да бъдат напълно реалистични и изпитани предварително, поради тази причина реших да се подложа на Ендосферната терапия и да споделя с Вас моето персонално мнение.
Ефект има и то още след първата процедуда! НЕВЕРОЯТНО, но факт. Скулпторирането и повдигането на седалищната част е видима! А чувството за лекота на тялото след това е удивително.

Целта на Ендосферната терапия е освен борба с целулита, но и превенция. Превенцията е първата терапия в третирането на целулита, затова Ендосферата може да се използава, както при появил се целулит, без значение от кой тип е той, така и като превенция на целулита.

Необходим е курс от 12 процедури по протокол и прилагането на поддържащи процедури след това, които водят до трайно редуциране на целулита и нормализиране на лимфния дренаж. 12-те процедури се правят за 6 седмици по две на седмица, като минимума между тях е 72 часа.

Трябва да отбележим, че клиентите трябва да имат реални очаквания към терапията с Ендосфера. Не е възможно целулит, които е трупан в продължение на 10 години да бъде премахнат с 12 процедури.

При тежки случаи понякога е необходимо да се направят 2-3 курса по 12 процедури с почивка между тях, по време на която се извършват само поддържащи процедури.

Е, мислихте си, че борбата с портокаловата кожа е напълно изгубена? Надявам се аз и специалистите от INSPIRE BEAUTY CENTER да сме Ви убедили точно в обратното. И не забравяйте – красотата не си крие само и единствено в красивите тела и лица, тя е закотвена дълбоко в нашите сърцата.
Затова преди всичко бъдете добри!

Till next time!
With love,
Queen A.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s